O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Η CIA προσπάθησε να… απαγάγει τον Χριστόδουλο Ξηρό

Η CIA προσπάθησε να… απαγάγει τον Χριστόδουλο Ξηρό!Μια ανάσα από τις…  θρυλικές φυλακές του Γκουαντάναμο βρέθηκε ο Χριστόδουλος Ξηρός, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του Γιώργου Παπαχρήστου στη σημερινή στήλη του στα “Νέα”.
Ο έμπειρος δημοσιογράφος επικαλείται πηγές που, σύμφωνα με τον ίδιο δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, για να στοιχειοθετήσει την είδηση ότι πριν τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού από την Ελληνική Αστυνομία, πριν από μερικούς μήνες, ο γνωστός τρομοκράτης βρέθηκε μια ανάσα από την… απαγωγή του από τη CIA.
Σύμφωνα με το περιστατικό που
καταγράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος, κλιμάκιο της CIA στην Αθήνα εντόπισε το κρησφύγετο του Χριστόδουλου Ξηρού και ετοιμαζόταν να προχωρήσει σε επιχείρηση σύλληψης και απαγωγής του, με τελικό προορισμό το… Γκουαντάναμο.
Το ρεπορτάζ του Γιώργου Παπαχρήστου αναφέρει ότι η “απαγωγή” του Σάββα Ξηρού απετράπη την τελευταία στιγμή, με παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά και του Βασίλη Κικίλια, οι οποίοι κατανόησαν τον αρνητικό αντίκτυπο που θα είχε μια τέτοια εξέλιξη για την κυβέρνηση Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου