O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

H Kerverus IT Ltd ανακοινώνει την εγκατάσταση της υπηρεσίας MiiPharos με την χρήση της τεχνολογίας iBeacon στις κλινικές του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών

 

Η Kerverus IT Ltd (μέλος της Kerverus Holding IT Plc), η πρωτοπόρα εταιρεία παγκοσμίως στο proximity marketing με την χρήση της τεχνολογίας  iBeacon, με το brand MiiPharos, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, τον κορυφαίο πάροχο υπηρεσιών Υγείας στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.


 




Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών συνεχώς αναζητά νέες καινοτόμες λύσεις και τεχνολογίες όχι μόνο στους κύριους ιατρικούς τομείς αλλά και στην εξυπηρέτηση των ασθενών & πελατών, όταν νοσηλεύονται ή επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις μας. Είμαστε σίγουροι ότι η υπηρεσία Miipharos και η τεχνολογία iBeacon μπορούν να προσφέρουν σημαντικά στον τομέα της Υγείας παρέχοντας ακριβείς και ασφαλείς πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο ”, δήλωσε ο κ. Χρήστος Γ. Αποστολόπουλος, Αντιπρόεδρος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.

Με στόχο την παροχή κορυφαίων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας και συνεχείς επενδύσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών αριθμεί σήμερα 8 υπερσύγχρονες νοσηλευτικές μονάδες στην Ελλάδα, συνόλου 1200 κλινών, και προσφέρει τις ιατρικές και νοσηλευτικές του υπηρεσίες σε περισσότερους από 400,000 ασθενείς. Έχει παρουσία στη Βόρειο Ελλάδα με το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, στη Ρουμανία με τρία Διαγνωστικά Κέντρα, ενώ έχει και τοπική παρουσία στη Λιβύη και στη Ρωσία. Παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες μέσα από τη λειτουργία Γενικών, Μαιευτικών και Παιδιατρικών κλινικών, συνεργάζεται με ένα δίκτυο 2.800 έγκριτων ιατρών και απασχολεί περίπου 3.000 εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης.

H Kerverus IT Ltd., με το πρωτοποριακό της προϊόν MiiPharos, θα χρησιμοποιήσει τις iBeacon συσκευές (beacons) της APPLE στην εφαρμογή του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, εκπέμποντας περιεχόμενο με βάση την εγγύτητα και στοχευμένα στα smartphones / tablets των χρηστών στα έντεκα νοσοκομεία & κλινικές στην Ελλάδα και την Ρουμανία. Το περιεχόμενο αυτό περιλαμβάνει εκτός των άλλων πληροφορίες για τους επισκέπτες ( ασθενείς & πελάτες ), ειδικές προσφορές για διαγνωστικές εξετάσεις (π.χ. MRI, CT, ECHO) και ειδικά προνόμια για διαγνωστικές εξετάσεις στις Ημέρες Υγείας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Oι επισκέπτες μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή MiiPharos δωρεάν από το App Store & το Google Play για iPhone & Android συσκευές.

         “ Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που η τεχνολογία iBeacon μπορεί να βελτιώσει τις υπηρεσίες και την ποιότητα ζωής δια μέσω έξυπνων εφαρμογών στον τομέα της Υγείας - και αυτό είναι μόνο η αρχή. Η εταιρεία μας εστιάζει στην παροχή περισσότερων εφαρμογών που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των πολιτών και προσδίδουν μια επιπρόσθετη αξία στις υπηρεσίες που προσφέρουν οι εταιρείες, η τοπική αυτοδιοίκηση και οι οργανισμοί. H συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών σηματοδοτεί μια νέα εποχή στις επιχειρησιακές εφαρμογές για smartphones έχοντας τον ανθρώπινο παράγοντα στο επίκεντρο,“ εξηγεί ο Χρήστος Καλιπτσίδης της Kerverus IT Ltd, και προσθέτει, “δια μέσω της συνεργασίας μας με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, προσπαθούμε να εισάγουμε τα smartphones  & το iBeacon - Bluetooth στον τομέα της Υγείας και να χτίσουμε μαζί με την Ιατρική Κοινότητα ένα έξυπνο δίκτυο  συνεργασίας και υπηρεσιών  προς τους ασθενείς, που εξασφαλίζει την ακεραιότητα των δεδομένων και προσφέρει πολυάριθμα πλεονεκτήματα και στις δύο πλευρές.

Το MiiPharos είναι ένας από τους ηγέτες στην παγκόσμια αγορά, με πολυάριθμες εγκαταστάσεις της ολοκληρωμένης πλατφόρμας iBeacon - Proximity Marketing, συμπεριλαμβάνοντας μουσεία, καταστήματα λιανικής, αθλητικά γεγονότα, μεγάλα brands και πολλά άλλα. Αξίζει να αναφερθεί ότι έως το 2018 υπολογίζεται πως πάνω από 4.2 εκατομ. συσκευές iBeacon θα εγκατασταθούν παγκοσμίως, ενώ το 15% των εφαρμογών που θα κάνουν χρήση της τεχνολογίας, θα αφορούν τομείς εκτός του Λιανικού Εμπορίου (Opinion Lab research, May 2014). Η τεράστια ανάπτυξη της τεχνολογίας θα ξεπεράσει σε αριθμό ακόμη και τους σαρωτές πιστωτικών καρτών, κάτι το οποίο ήδη συνέβη αυτόν τον αιώνα.

Το MiiPharos & το iBeacon είναι μια αναπτυσσόμενη τεχνολογία για smartphones που κερδίζει ακόμη περισσότερο έδαφος στην παγκόσμια αγορά, ειδικότερα στον τομέα της διαφήμισης αλλά και με κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες εφαρμογές σε ιδιαίτερους τομείς, όπως αυτός της Υγείας. Το παιχνίδι του iBeacon είναι εκτός της διαφήμισης - είναι στον επιχειρησιακό κόσμο και στην αλληλεπίδραση των εταιρειών με τους πελάτες,” εξηγεί ο Χρήστος Καλιπτσίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Κerverus IT Ltd.
Σύντομη παρουσίαση της εφαρμογής μπορείτε να δείτε στο video.
Εκδότης: ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ & ΚERVERUS IT LTD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου