O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Απάντηση του Βερολίνου στις ΗΠΑ: Έχουμε ήδη δείξει ευελιξία

Απάντηση του Βερολίνου στις ΗΠΑ: Έχουμε ήδη δείξει ευελιξία!O εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Μάρτιν Γέγκερ σχολίασε τις παραινέσεις του Αμερικανού υπουργού Οικονομικών Τζακ Λιου για περισσότερη ευελιξία στο θέμα της Ελλάδας και σημείωσε ότι «έχουμε ήδη δείξει την μεγαλύτερη ευελιξία σε αυτό το πρόγραμμα»!
Παράλληλα, ο κ. Γέγκερ τόνισε πως δεν είναι τόσο αισιόδοξος για την πορεία των διαπραγματεύσεων, όσο εμφανίζονται οι Έλληνες αξιωματούχοι.
“Οι πληροφορίες του Βερολίνου σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων δεν συνάδουν με αυτές που έρχονται από την Αθήνα”,
σημείωσε χαρακτηριστικά.
«Πρέπει να σημειώσουμε ότι τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξε μεν κάποια πρόοδος, ειδικά ατμοσφαιρικής φύσης, η συνολική λύση, όμως, η οποία θα ήταν απαραίτητη για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, εξακολουθεί να εκκρεμεί», δήλωσε ο κ. Γιέγκερ και πρόσθεσε:
«Μέσα από την καρδιά μου, θα το καλωσόριζα, αν βρισκόμασταν πολύ κοντά σε λύση”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου