O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Bloomberg: «Να ακούτε μόνο Τσίπρα, Μέρκελ και Ντράγκι για την Ελλάδα»

Bloomberg: «Να ακούτε μόνο Τσίπρα, Μέρκελ και Ντράγκι για την Ελλάδα»Δύσκολο να κρίνει κανείς ποιανού δηλώσεις θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη σε σχέση με την Ελλάδα, επισημαίνει το πρακτορείο Bloomberg σε σημερινό του άρθρο.
Όπως αναφέρει, "τη μια στιγμή ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης επηρεάζει τις αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων λέγοντας πως επίκειται συμφωνία. Αμέσως μετά, οι ισχυρισμοί του καταρρίπτονται από τον Γερμανό ομόλογό του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Και ουδείς γνωρίζει πώς θα εξελιχθεί η κρίση".
Σύμφωνα με το πρακτορείο, "το κόλπο, λένε οικονομολόγοι
από τη Φρανκφούρτη έως το Λονδίνο, είναι να επικεντρώνεται κανείς σε ανθρώπους που ασκούν πραγματικά την εξουσία στις αγορές ομολόγων και συναλλάγματος της Ευρωζώνης αυτή τη στιγμή: στον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, την Γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Μάριο Ντράγκι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου