O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Sony: Χορηγός του UEFA Champions League

493601277AH00871_Real_MadriΗ Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) και η Sony Mobile Communications ανακοίνωσαν σήμερα την υπογραφή τριετούς παγκόσμιας χορηγίας ως επίσημοι συνεργάτες του UEFA Champions League για τη σεζόν 2015 έως 2018. Αυτή η συμφωνία θα συμπεριλαμβάνει το UEFA Super Cup 2015, 2016 και 2017 καθώς και τον τελικό του γυναικείου UEFA Champions League Final και τους τελικούς UEFA Youth League. Το PlayStation αποτελεί επί πολλά χρόνια τον επίσημο gaming χορηγό του UEFA Champions League. Η επέκταση αυτής της χορηγίας αποτελεί τη σταθερή δέσμευση
στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης, που έχει οδηγήσει την εταιρεία να προσφέρει υψηλής ποιότητας περιεχόμενο και εμπειρία gaming σε εκατομμύρια φίλους. Από την πλευρά της η Sony Mobile, με την καινοτόμο σειρά των Xperia smartphones και tablets, καθώς και με τα μοναδικά προϊόντα Smart Wear, αλληλεπιδρά με τους οπαδούς τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και στη ψηφιακή αρένα, μέσα από τον εμπλουτισμό του περιεχομένου του κινητού. Ως επίσημοι χορηγοί, το PlayStation και η Sony Mobile θα απολαμβάνουν εκτεταμένα δικαιώματα στα παιχνίδια, στις προπονήσεις πριν τους αγώνες, στα ΜΜΕ, στη φιλοξενία, στην παρουσία σε εκδηλώσεις συμπεριλαμβανομένου του τελικού, καθώς και στην αποκλειστική συνεργασία στην ψηφιακή πλατφόρμα του UEFA.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου