O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Ε.Ε. : Η πόρτα ανοικτή για συμφωνία

Ε.Ε. : Η πόρτα ανοικτή για συμφωνίαΟ εκπρόσωπος της Ε.Ε., Μαργαρίτης Σχοινάς, υπογράμμισε ότι είναι ανοικτή η πόρτα για συμφωνία με την Ελλάδα, ενώ επιβεβαίωσε την τηλεφωνική επικοινωνία του Τσίπρα με τον Γιούνκερ.
Ο εκπρόσωπος της Κομισιόν ανέφερε πως ο κ. Γιούνκερ ζήτησε να δει μια κίνηση από την ελληνική κυβέρνηση και περιέγραψε στον Τσίπρα πώς θα μπορούσε να μοιάζει μια συμφωνία της τελευταίας στιγμής
Σημείωσε επίσης, πως η «συμφωνία της τελευταίας στιγμής» είναι αυτή της Παρασκευής που δημοσιεύθηκε από την Κομισιόν την Κυριακή και προσέθεσε πως μια συμφωνία της τελευταίας στιγμής

θα απαιτούσε την στήριξη του Τσίπρα στο «Ναι» του δημοψηφίσματος.
«Ο Τσίπρας θα έπρεπε να στείλει ένα γράμμα στον Γιούνκερ, στον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, στη Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ και στον πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, στο οποίο αποδέχεται την πρόταση των τριών θεσμών που δόθηκε στη δημοσιότητα την Κυριακή και δεσμεύεται για μια εκστρατεία υπέρ του Ναι στο δημοψήφισμα σε αυτή τη βάση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου