O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Λαπαβίτσας: «Άμα δε συμφωνήσουμε να κρατικοποιήσουμε τις τράπεζες»

Λαπαβίτσας: «Άμα δε συμφωνήσουμε να κρατικοποιήσουμε τις τράπεζες»Δεδομένου ότι «ρευστότητα στη χώρα δεν υπάρχει και η οικονομία λειτουργεί δύσκολα, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει μια προσπάθεια να βρει λύση με τους δανειστές. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, η κυβέρνηση πρέπει να πάρει ριζοσπαστικά μέτρα γρήγορα», αναφέρει σε συνέντευξή του στον ιστότοπο «The Real News» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας.
Όπως σημειώνει, «πρέπει να πάρουμε τον έλεγχο των τραπεζών το συντομότερο δυνατόν, αυτή είναι η προτεραιότητα. Οι τράπεζες πρέπει να κρατικοποιηθούν. Είναι ζήτημα επιβίωσης».
Σύμφωνα επίσης με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ,
οι δανειστές δεν πρόκειται να κάνουν πίσω, ενώ σε ερώτηση εάν αυτό σημαίνει επιστροφή στη δραχμή απάντησε ότι δεν είναι απαραίτητο αυτό διότι υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις όπως τα IOUs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου