O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Καμμένος: Ο Χαϊκάλης δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια των ΑΝΕΛ

Καμμένος: Ο Χαϊκάλης δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια των ΑΝΕΛΤην είδηση πως ο Παύλος Χαϊκάλης δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια των ΑΝΕΛ έδωσε σε συνέντευξή του στον Alpha το βράδυ της Παρασκευής ο Πάνος Καμμένος.
Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε πως από τη στιγμή που η υπόθεση με την off shore δεν έχει ξεκαθαρίσει ο κ. Χαϊκάλης θα μείνει εκτός ψηφοδελτίων. Σημείωσε, όμως, πως αν ο πρώην υπουργός δικαιωθεί, τότε θα αποκατασταθεί από τους ΑΝΕΛ.
Στην ίδια συνέντευξη ο Πάνος Καμμένος σημείωσε πως οι ΑΝΕΛ διεκδικούν την ψήφο των πολιτών ως “εγγυητές σταθερότητας”, ενώ υπογράμμισε πως δεν θα κάνει συνεργασίες με κανένα άλλο κόμμα, πλην του ΣΥΡΙΖΑ.

“Δεν είμαι μπαλαντέρ πολιτικός, δεν θα συνεργαστώ με Βορίδη και Γεωργιάδη. Ούτε φυσικά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο”, σημείωσε χαρακτηριστικά.
Όσο για τη συμφωνία, σημείωσε πως την υπέγραψε βάζοντας πάνω από την πολιτική του δημοφιλία την σωτηρία της χώρας.
“Ο Σόιμπλε ήθελε Grexit, για να μείνουν τρία εκατομμύρια πρόσφυγες στην Ελλάδα, ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και διευκρίνισε πως αυτός ήταν ο κύριος λόγος που «αποφασίσαμε να πυροβολήσουμε τα πόδια μας, τα κόμματά μας και τη συνείδησή μας, για να μην πυροβολήσουμε την Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου