O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Σφοδρή επίθεση Μαλέλη κατά της κυβέρνησης για το τηλεοπτικό νομοσχέδιο

Σφοδρή επίθεση Μαλέλη κατά της κυβέρνησης για το τηλεοπτικό νομοσχέδιοΗ κυβέρνηση έφτασε ως… το τέλος, φέρνοντας στη Βουλή και ψηφίζοντας το νομοσχέδιο για τα κανάλια, που προβλέπει μόλις τέσσερις άδειες πανελλαδικής εμβέλειας, και οι αντιδράσεις παραμένουν έντονες.
Όχι μόνο σε πολιτικό επίπεδο, όπως καταγράφηκε από το μέτωπο που συγκρότησαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά και στον χώρο των ΜΜΕ, με πολλούς και γνωστούς δημοσιογράφους να χρησιμοποιούν τους λογαριασμούς τους στα social media για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους.
Ένα από αυτούς ήταν και ο Σταμάτης Μαλέλης,
ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την πολυετή επιτυχία του ΣΚΑΪ να καθιερωθεί ως το πλέον δημοσιογραφικό κανάλι, ο οποίος… δεν κρατήθηκε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, και έκανε το παραπάτω σχόλιο.
“Κουίζ. Πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι τη στιγμη που ετοιμάζονται να σου κλείσουν τα σύνορα, καταρρέει η οικονομία σου, κόβεται η Ελλάδα στη μέση, εξεγείρονται όλες οι κοινωνικές ομάδες, εσύ να πανηγυρίζεις που θα κλείσουν κανάλια και θα μείνουν εκατοντάδες εργαζόμενοι στο δρόμο. Πόσο?”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου