O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Ξέσπασε ο Τατσόπουλος: Σε φασίστες δεν πληρώνω δεκάρα

Ξέσπασε ο Τατσόπουλος: Σε φασίστες δεν πληρώνω δεκάραΟ Πέτρος Τατσόπουλος σε ανάρτησή του στο Facebook ξέσπασε με αφορμή την απόφαση πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που τον καλεί να πληρώσει 3.000 για την επίθεση που εξαπέλυσε στον Χρήστο Παππά της Χρυσής Αυγής σε τηλεοπτική εκπομπή.
«Πανηγυρίζει η ναζιστική οργάνωση για την πρωτόδικη δικαστική απόφαση εναντίον μου. Αφιερώνω το δημοσίευμα σε όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου κι επαναλαμβάνω ότι εγώ, σε φασίστες, δεν θα πληρώσω δεκάρα. Να το γράψω και με κεφαλαία, για να το καταλάβουν: ΕΓΩ, ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΔΕΚΑΡΑ. Χίλιες φορές να πάω φυλακή
παρά να δώσω, έστω κι ένα ευρώ, σε αυτό το ναζιστικό σκουλήκι. Συνεννοηθήκαμε;», γράφει στον λογαριασμό του ο κ. Τατσόπουλος και κοινοποίησε το σχετικό δημοσίευμα που ανήρτησε η Χρυσή Αυγή στην ιστοσελίδα της.
Σχόλιο: και ύστερα λέμε γιατί καταντήσαμε έτσι. Όταν κάποιος ανάλογα με τον κομματικό προσανατολισμό του χαρακτηρίζει τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, ή ανάλογα με το αν του αρέσει ή όχι εφαρμόζει τις αποφάσεις της τότε τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά!
Θα λειτουργήσουν ποτέ οι νόμοι για τους βουλευτές και τους κολλητούς τους?
Ή πάντα θα εξαιρούνται? 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου