O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Τα “Νέα” θυμήθηκαν ότι η Βάσω Παπανδρέου… δεν φόρεσε μαντίλα στο Ιράν

Τα “Νέα” θυμήθηκαν ότι η Βάσω Παπανδρέου… δεν φόρεσε μαντίλα στο ΙράνΤη Βάσω Παπανδρέου… θυμήθηκαν τα “Νέα”, με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Ιράν, και το γεγονός ότι η σύντροφός του, Μπέτυ Μπαζιάνα φόρεσε μαντίλα.
Όπως σημειώνει ο “Μικροπολιτικός” των “Νέων”, το 1998, ως υπουργός των κυβερνήσεων του Κώστα Σημίτη, η Βάσω Παπανδρέου, διαχρονική “σιδηρά κυρία” του ΠΑΣΟΚ, είχε πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Τεχεράνη, όπου συναντήθηκε με τον τότε Πρόεδρο του Ιράν, Μοχάμεντ Χαταμί.
“Η Βάσω Παπανδρέου αρνήθηκε την υποταγή. Φόρεσε το καπέλο της και συναντήθηκε ως υπουργός Ανάπτυξης της κυβέρνησης Σημίτη,
με τον τότε πρόεδρο του Ιράν Μοχάμεντ Χαταμί. Μπορεί ο Χαταμί να θεωρείται ότι απέτυχε να κάνει τη χώρα του πιο δημοκρατική, υποστήριξε όμως την ελευθερία της έκφρασης και την κοινωνική ανοχή”, σημειώνει με νόημα ο “Μικροπολιτικός” των “Νέων”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου