O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Οι δημοσκόποι… τα κατάφεραν: Ο Τραμπ και ο Σάντερς κέρδισαν το Νιού Χαμσάιρ

Οι δημοσκόποι… τα κατάφεραν: Ο Τραμπ και ο Σάντερς κέρδισαν το Νιού ΧαμσάιρΑυτή τη φορά… τα κατάφεραν. Οι δημοσκόποι που προέβλεπαν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Μπέρνι Σάντερς θα κέρδιζαν τις προκριματικές εκλογές του Νιού Χαμσάιρ, έπεσαν μέσα στις προβλέψεις τους, καθώς αμφότεροι επικράτησαν, και μάλιστα με μεγάλη άνεση.
Ο Ντόναλντ Τραμπ κέρδισε τη μάχη στους Ρεπουμπλικανούς, με 35%, και ακολούθησαν οι Τζον Κέισικ με 16,2%, Τεντ Κρουζ με 11,5%, Τζεμπ Μπους με 11,2% και Μάρκο Ρούμπιο με 10,5%.
Στους Δημοκρατικούς ο Μπένι Σάντερς ταπείνωσε τη Χίλαρι Κλίντον με 59,7%, έναντι 38,6%.

Ας θυμηθούμε τι έγραψαν χθες τα “Υστερόγραφα”:
Στην Αϊόβα δεν τα κατάφεραν, κάθε άλλο ωστόσο παρά… πτοούνται. Οι δημοσκόποι ξαναχτυπούν στις ΗΠΑ, μερικές ώρες αφότου άνοιξαν οι κάλπες για τις σημερινές προκριματικές εκλογές του Νιού Χαμσάιρ, εκτιμώντας ότι η αναμέτρηση έχει ακλόνητο φαβορί, τόσο στους Ρεπουμπλικανούς όσο και στους Δημοκρατικούς.
Σύμφωνα λοιπόν με τις εκτιμήσεις των δημοσκόπων, ο Ντόναλντ Τραμπ θα κερδίσει άνετα τη μάχη για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στο Νιού Χαμσάιρ, με τον Τεντ Κρουζ και τον Μάρκο Ρούμπιο να δίνουν μάχη για τη 2η θέση, και για να πετύχουν ένα υψηλό ποσοστό, που θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν τη μάχη, περίπου ως ισοϋψείς του μεγιστάνα του real estate.
Στην πλευρά των Δημοκρατικών, ο Μπέρνι Σάντερς θα “πατήσει” στην οριακή ήττα του από τη Χίλαρι Κλίντον στις προκριματικές εκλογές της Αϊόβα, και θα πετύχει άνετη νίκη, που θα βυθίσει ακόμη περισσότερο σε… πολιτική μελαγχολία την άλλοτε Πρώτη Κυρία και πρώην Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ.
Τις προβλέψεις τις… κρατάμε, και βλέπουμε σε μερικές ώρες κατά πόσο θα επαληθευτούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου