O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Μήνυμα αγωνίας από Παυλόπουλο: Στα πρόθυρα έκρηξης η ελληνική κοινωνία

Μήνυμα αγωνίας από Παυλόπουλο: Στα πρόθυρα έκρηξης η ελληνική κοινωνίαΟ Προκόπης Παυλόπουλος δεν κρύβει την αγωνία του για τις αντιδράσεις της ελληνικής κοινωνίας, που δείχνει να μην αντέχει κάτω από την ασφυκτική πίεση των νέων μέτρων.
Όπως αποκαλύπτει η Real News ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την αγωνία του μιλώντας σε στενούς συνεργάτες, υποστηρίζοντας ότι «η ελληνική κοινωνία βρίσκεται στα πρόθυρα έκρηξης».
“Οι θυσίες του ελληνικού λαού είναι ήδη τεράστιες και η κοινωνία μας βρίσκεται σε ανθρωπιστική κρίση” τόνισε επίσης ο κ. Παυλόπουλος, ο οποίος επεσήμανε επίσης: “Για την αποτυχία των μνημονιακών προγραμμάτων φέρουν μεγάλη ευθύνη και εκείνοι οι οποίοι τα σχεδίασαν”.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέστησε ακόμη σαφές: “Ας μη διανοηθεί κανείς, εντός Ε.Ε ή εκτός (π.χ. Τουρκία), ότι η Ελλάδα
θα εκχωρήσει, με αφορμή την κρίση, έστω και στο ελάχιστο την εθνική της κυριαρχία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου