O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Τραμπ: Θα κερδίσουμε τον Λευκό Οίκο

Τραμπ: Θα κερδίσουμε τον Λευκό ΟίκοΒλέπει την Προεδρία να… έρχεται, και δεν κρατιέται. Μετά τη νίκη του στην Ιντιάνα, και την αποχώρηση του Τεντ Κρουζ από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα, ο Ντόναλντ Τραμπ άκουσε και τον Πρόεδρο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ρέινς Πρίμπους να τον ονομάζει επίσημο υποψήφιο, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.
Στην ομιλία του, μετά από μια ιστορική βραδιά, ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε ενωτικός, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τος αντιπάλους του,
και εστίασε τη ρητορική του στο στοίχημα που έχουν μπροστά τους οι Ρεπουμπλικανοί να επιστρέψουν στον Λευκό Οίκο, μετά από 8 χρόνια.
“Ήταν μια ιστορική βραδιά. Τα συναισθήματά μου δεν περιγράφονται. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο. Θα ενώσουμε το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, και θα κερδίσουμε τον Λευκό Οίκο. Θα ξανακάνουμε την Αμερική μεγάλη”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος επαίνεσε τον Γερουσιαστή του Τέξας Τεντ Κρουζ, για το μαχητικό πνεύμα που επέδειξε, κατά τη διάρκεια της μάχης για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου