O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Βουλευτής των ΑΝΕΛ “καρφώνει” την κυβέρνηση για τις διαρροές των Wikileaks

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Αθανάσιος Παπαχριστόπουλος. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗΕρωτηματικά έχει προκαλέσει η δήλωση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θανάση Παπαχριστόπουλου για την πρόσφατη διαρροή του διαλόγου των εκπροσώπων του ΔΝΤ για την Ελλάδα. «Στη σελίδα 116 έχουμε ήδη δεσμευθεί γι’ αυτά που ζητάνε. Την ίδια στιγμή τα 3 σε ένα ΠΑΣΟΚ – ΠΟΤΑΜΙ – ΝΔ έχουνε μια λύσσα απίστευτη. Τι άλλο μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση όταν έβγαλε στη φόρα το διάλογο Τόμσεν – Βαλκουλέσκου…Το παλεύει με νύχια και με δόντια το ΔΝΤ. Πώς θα το έκαιγε διαφορετικά» δήλωσε στην Βουλή ο κ. Παπαχριστόπουλος. Νωρίτερα
είχε τονίσει ότι η κυβέρνησης διαπραγματεύεται σκληρά και δέχεται λυσσώδεις πιέσεις τόσο από την πλειοψηφία των δανειστών όσο και από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αναφέρει το Έθνος. Στις αρχές Απριλίου είχαν δει το φως της δημοσιότητας διάλογοι-φωτιά μεταξύ των στελεχών του ΔΝΤ Πολ Τόμσεν, Ντέλια Βελκουλέσκου και Ίβα Πέτροβα. Οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις μεταξύ των στελεχών δείχνουν ότι με αφορμή το ελληνικό χρέος, το ΔΝΤ δεν θα δίσταζε να προκαλέσει ακόμα και πιστωτικό γεγονός στην Ελλάδα.

Πηγή: Βουλευτής των ΑΝΕΛ “καρφώνει” την κυβέρνηση για τις διαρροές των Wikileaks http://wp.me/p3kVLZ-wBr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου