O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Η Χίλαρι θέλει για Αντιπρόεδρο εκείνον που… απέρριψε ο Ομπάμα

Η Χίλαρι θέλει για Αντιπρόεδρο εκείνον που… απέρριψε ο ΟμπάμαΑυτό μάλιστα… Έχει ενδιαφέρον. Προσπερνώντας τα ονόματα της Ελίζαμπεθ Γουόρεν και του Τζούλιαν Κάστρο, τα αμερικανικά ΜΜΕ επενδύουν τις τελευταίες μέρες στην υποψηφιότητα του Τιμ Κέιν για την Αντιπροεδρία των ΗΠΑ, με το ψηφοδέλτιο των Δημοκρατικών υπό τη Χίλαρι Κλίντον, στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.
Ο Τιμ Κέιν, Γερουσιαστής της Βιρτζίνια, με σημαντικό έργο στο πολιτικό βιογραφικό του, και υψηλά ποσοστά αποδοχής μεταξύ των συμπολιτών του, φημολογείται ότι ήταν το… τελευταίο όνομα που έσβησε από τη λίστα του ο Μπαράκ Ομπάμα πριν από 8 χρόνια, όταν κατέληξε τελικά στην επιλογή του Τζο Μπάιντεν
για την Αντιπροεδρία, στις προεδρικές εκλογές του 2008.
Οι ίδιες φήμες θέλουν τον Τιμ Κέιν να αποτελεί… πρόταση του Μπαράκ Ομπάμα προς τη Χίλαρι Κλίντον, ώστε να διευκολύνει την περπατησιά της άλλοτε Πρώτης Κυρίας και πρώην Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, σε κοινά που δύσκολα θα καταφέρει να φτάσει.
Ακόμη βεβαίως είναι εξαιρετικά νωρίς, και ενυπάρχει πάντοτε ο κίνδυνος να δημοσιοποιούνται ονόματα υποψηφίων, απλώς για να… καούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου