O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Ο Τραμπ για το σενάριο περί παρέμβασης Πούτιν στις εκλογές: “Ας βρουν πρώτα τα πυρηνικά του Σαντάμ”…

Όταν ο Λευκός Οίκος ανακοίνωνε με… επισημότητα ότι ο Μπαράκ Ομπάμα ζήτησε να εξεταστούν εις βάθος οι καταγγελίες για χακάρισμα των αμερικανικών εκλογών από την πλευρά της Ρωσίας, όλοι ανέμεναν την αντίδραση του Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Εκλεγμένος Πρόεδρος των ΗΠΑ έδειξε να το διασκεδάζει, και μέσω των συνεργατών που ηγούνται της ομάδας μεταβίβασης της εξουσίας, άφησε σαφείς αιχμές κατά των Δημοκρατικών.
“Εκείνοι που μιλούν για ρωσικό χακάρισμα των αμερικανικών εκλογών, είναι οι ίδιοι που διαβεβαίωναν την αμερικανική κοινωνία ότι ο Σαντάμ Χουσεϊν είχε στην κατοχή του
όπλα μαζικής καταστροφής. Ας βρουν πρώτα τα πυρηνικά του Σαντάμ, και μετά ας έρθουν να ξανασυζητήσουμε. Οι πολίτες των ΗΠΑ μίλησαν και έδωσαν στον Ντόναλντ Τραμπ μια από τις μεγαλύτερες νίκες που εξασφάλισε ποτέ Πρόεδρος στο Κολλέγιο των Εκλεκτόρων. Ήρθε η ώρα να αποδεχτούν το αποτέλεσμα και να κάνουμε την Αμερική μεγάλη ξανά”, ήταν το περιεχόμενο της δήλωσης που έδωσαν στη δημοσιότητα οι συνεργάτες του Ντόναλντ Τραμπ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, και άλλες φορές στο παρελθόν, από την πλευρά των Δημοκρατικών, το επιτελείο της Χίλαρι Κλίντον αλλά και τον Λευκό Οίκο του Μπαράκ Ομπάμα, είχαν διατυπωθεί υπόνοιες, ότι ενδεχομένως η Ρωσία του Πούτιν παρενέβη ηλεκτρονικά σε κάλπες κρίσιμων Πολιτειών, στις οποίες κέρδισε ο Ντόναλντ Τραμπ στις 8 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου