O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Αντιεξουσιαστές έριξαν μπογιές στο Ιδρύμα Δικαστικών Μελετών για χάρη του Γιαντζόγλου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ. Ο κατηγορούμενος για τον σοβαρό τραυματισμό του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με εκρηκτικό δέμα καθώς και για άλλες ενέργειες που σχετίζονται με την "Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς" οδηγείται στον ανακριτή. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΕπίθεση με μπογιές στην πρόσοψη του Ιδρύματος Δικαστικών Μελετών στην οδό Επαμεινώνδα 4 στην Πλάκα, πραγματοποίησε το πρωί ομάδα αντιεξουσιαστών. Με ανάρτηση τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρουν ότι η επίθεση έγινε σε ένδειξη αλληλεγγύης «στον αναρχικό σύντροφο Κώστα Γιαντζόγλου» (ο 29χρονος που συνελήφθη από την αντιτρομοκρατική για τα τρομο-δέματα.
11/11/2017 12:59 ΑΠΕ-ΜΠΕ Αθήνα

Πηγή: Αντιεξουσιαστές έριξαν μπογιές στο Ιδρύμα Δικαστικών Μελετών για χάρη του Γιαντζόγλου http://mignatiou.com/2017/11/antiexousiastes-erixan-bogies-sto-idrima-dikastikon-meleton-gia-chari-tou-giantzoglou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου