O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Ελεύθερος και ο δεύτερος Τούρκος αξιωματικός: Θα ζει σε ασφυκτικό κλοιό της αστυνομίας

Η Επιτροπή Ασύλου αποφάσισε να δώσει το πράσινο φως για την απελευθέρωση και του δεύτερου από τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που ζήτησαν άσυλο στη χώρα μας μετά το πραξικόπημα. Ήδη η ΕΛΑΣ έχει εκπονήσει σχέδιο για τη φύλαξή του καθώς υπάρχει ο φόβος αντεκδίκησης ακόμα και απαγωγής του από το καθεστώς Ερντογάν.


Το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής πρόκειται να υποβάλει, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, αίτηση ακύρωσης και αίτησης αναστολής της απόφασης της 10ης Ανεξάρτητης Επιτροπής Ασύλου, με την οποία δεύτερος Τούρκος αξιωματικός, από τους οκτώ που κατέφυγαν με ελικόπτερο στην Αλεξανδρούπολη τον Ιούλιο του 2016, έπειτα από το αποτυχημένο πραξικόπημα στην γείτονα χώρα πρόκειται να αφεθεί ελεύθερος, καθώς του χορηγήθηκε άσυλο.


Πηγή: Ελεύθερος και ο δεύτερος Τούρκος αξιωματικός: Θα ζει σε ασφυκτικό κλοιό της αστυνομίας https://hellasjournal.com/2018/05/eleftheros-ke-o-defteros-tourkos-axiomatikos-tha-zi-se-asfyktiko-klio-tis-astynomias/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου