O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

«Παρέμβαση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου για την προστασία των καταναλωτών από διαδικτυακές απάτες»

Παρέμβαση έκανε, απευθυνόμενη στον Επίτροπο Δικαιοσύνης, κ. Didier Reynders, η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, κα Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Επιτροπής Εσωτερικής Αγοράς και Προστασίας των Καταναλωτών, όπου συζητήθηκαν μεταξύ άλλων και τα μέτρα που λαμβάνονται, τόσο από την ΕΕ, όσο και από τα κράτη-μέλη σε περίπτωση παραπλάνησης των καταναλωτών σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες, που σχετίζονται με την πανδημία του COVID-19.
Συγκεκριμένα η κα Ασημακοπούλου, αναφερόμενη στη μεγάλη αύξηση του ηλεκτρονικού εμπορίου
λόγω της ύπαρξης περιοριστικών μέτρων στην κυκλοφορία των πολιτών, ζήτησε από τον Επίτροπο να ληφθούν αυξημένα μέτρα προστασίας των καταναλωτών από τις διαδικτυακές απάτες, όπως παραπλανητικές δηλώσεις για προϊόντα με αυξημένη ζήτηση ή υπέρογκες τιμές ή άλλα περιστατικά καταχρηστικής συμπεριφοράς και εξαπάτησης των καταναλωτών. 
 
 
Ακολουθεί η ερώτηση σε μορφή βίντεο:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου