O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Μεγάλη γκάφα της κυβέρνησης το άνοιγμα των σχολείων στις 11/1

 


Μεγάλη γκάφα της κυβέρνησης θα αποτελέσει το άνοιγμα των σχολείων στις 11/1, εκτός και αν θέλει να τα ανοίξει για κανα μήνα και να τα ξανακλείσει, όπως κάνει με την οικονομία προκαλώντας τεράστεια ζημιά στις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με αύξηση της ανεργίας να επίκειται.

Παράλληλα μέχρι το Φεβρουάριο υπάρχει και το ζήτημα της γρίπης που μπορεί μέχρι τώρα να έχει κάνει σοβαρή την παρουσία της όμως το όποιο άνοιγμα θα επηρρεάσει και τη γρίπη.

Το άσχημο θα είναι αν το λαναθασμένο άνοιγμα των σχολείων συνδευτεί από νέα έκρηξη κρουσμάτων και θανάτων και θα αναγκαστεί ξανά να κλείσει τα πάντα.

Όπως το Νοέμβριο που ξεκίνησε για lockdown 3 εβδομάδων και κατέληξε δύο μηνών και συνεχίζεται.

Πιο λογικό είναι να ανοίξουν τα σχολεία προς το τέλος Ιανουαρίου για μείνουν ανοιχτά μέχρι το καλοκαίρι, όμως φαίνεται πως η κυβέρνηση έχει επιλέξει το "ακορντεόν" άνοιξε-κλείσε με πολύ σοβαρές επιπτώσεις από την ψυχολογία των πολιτών μέχρι την καταβαράθρωση της οικονομίας. 

Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι τα λάθη των κυβερνήσεων ανά τον κόσμο, λειτουργούν υπέρ των πολυεθνικών και αυξάνουν την ανεργία στα μέσα και κατώτερα κοινωνικά στρώμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου