O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

INNOVATION FORUM 2014 από 19 έως 21 Δεκεμβρίου 2014. Είσοδος ελεύθερη

Ξενοδοχείο Hilton, από 19 έως 21 Δεκεμβρίου 2014

INNOVATION FORUM 2014Την πανελλήνια εκδήλωση καινοτομίας: INNOVATION FORUM 2014, (Research, Design, Technology, Workshops, Conference, Exhibition), διοργανώνουν από κοινού το MONEY SHOW και το Τεχνολογικό Portal «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ». Είσοδος ελεύθερη.

Αυτό είναι είδηση… όμως δεν είναι είδηση ότι περίοπτη θέση στην εκδήλωση αυτήν θα έχει η παρουσίαση της καινοτόμου ιδέας του ΗΛΕΣΙΟΝ.

Εκεί θα είμαστε σαν στο σπίτι μας. Εκεί θα μιλήσουμε κοινή γλώσσα με όλους τους πρωτοπόρους εκάστου είδους. Άλλο ένα πεδίο δόξης λαμπρό για εμάς που περάσαμε και περνάμε πλείστα όσα εμπόδια και βγαίνουμε νικητές.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν κάτι από την αύρα των αρχαιοελληνικών συμποσίων και κυρίως το εύγευστο μήνυμα ότι η καινοτομία δεν αφορά μόνο τις... μηχανές, αλλά και... μηχανισμούς που πηγάζουν οπό την Φύση.

Στα πλαίσια του INNOVATION FORUM 2014
θα λειτουργήσει έκθεση καινοτομίας όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αναδείξουν Νέα Προϊόντα - Νέες Τεχνολογίες - Νέες Υπηρεσίες. Το Ηλέσιον θα συμμετάσχει με περίπτερο στην αίθουσα Lobby 1.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.greekinnovationforum.eu/p/blog-page_11.html

Η Εκδήλωση περιλαμβάνει και ημερίδες για θέματα Καινοτομίας (Workshops), όπου το Ηλέσιον θα περουσιάσει την καινοτομία του το Σάββατο το βράδυ 7-9.

Το πρόγραμμα των ημερίδων:

http://www.greekinnovationforum.eu/p/blog-page_48.html

INNOVATIONΣτη διάρκεια των Ημερίδων ενδεικτικά θα παρουσιαστούν θέματα Κατοχύρωσης Βιομηχανικής & Πνευματικής Ιδιοκτησίας, Μεταφοράς Τεχνολογίας και Κατοχύρωσης Εμπορικών Σημάτων. Επίσης, θα παρουσιαστούν Θερμοκοιτίδες και Επιχειρηματικοί Επιταχυντές, Spin-offs Ελληνικών Ερευνητικών Κέντρων και άλλα ενδιαφέροντα θέματα για ερευνητές, ευρεσιτέχνες και για επιχειρηματίες.

Το INNOVATION FORUM 2014 έχει ως σκοπό να συγκεντρώσει στον ίδιο εκθεσιακό χώρο όλους τους κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς που εμπλέκονται στην όλη τη διαδικασία παραγωγής νέων τεχνολογιών και καινοτομίας.

Συγκεκριμένα, έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν οι κρατικοί και ιδιωτικοί Φορείς, Υποστήριξης Καινοτομίας & Μεταφοράς Τεχνολογίας, Χρηματοδότησης, Έρευνας & Τεχνολογίας/Καινοτομίας, Παροχής Υπηρεσιών.

Το INNOVATION FORUM 2014 έχει συμπεριληφθεί στις εκδηλώσεις Business Angels Week που διοργανώνονται κάθε χρόνο ταυτόχρονα σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική ενώ έχει ξεκινήσει συνεργασία με την Έκθεση Brussels Innova, το Innovation Forum και το Global Innovation Forum.

INNOVATION FORUM 2014

Ξενοδοχείο Hilton, 19 με 21 Δεκεμβρίου 2014

Έκθεση: αίθουσα Lobby 1. Είσοδος ελεύθερη.

Προφίλ Διοργανωτών

Τεχνολογικό Portal ‘ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ’

Το «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» δημιουργήθηκε από μία ομάδα ατόμων (μηχανικών και οικονομολόγων) οι οποίοι μετά από πολυετή ενασχόληση με τις επιχειρήσεις (ως σύμβουλοι επιχειρήσεων, μηχανικοί παραγωγής, ερευνητές, κλπ), διαπίστωσαν την έλλειψη ενός τεχνολογικoύ portal στο οποίο θα μπορούσαν να ανατρέξουν στελέχη επιχειρήσεων (managers, μηχανικοί, ερευνητές, κλπ) με σκοπό της εύρεση εξειδικευμένης πληροφορίας σε θέματα καινοτομίας και μεταφοράς τεχνολογίας.

Το κενό αυτό προσπαθεί να καλύψει με την λειτουργία του το «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ». Μέχρι σήμερα, είναι ο μοναδικός δικτυακός χώρος στην Ελλάδα στον οποίο υπάρχει συγκεντρωμένος τόσο μεγάλος όγκος πληροφοριών για θέματα καινοτομίας και μεταφοράς τεχνολογίας.

Το "KAINOTOMIA" (http://www.greekinnovation.eu) μέχρι σήμερα συνεργάστηκε ως Χορηγός Επικοινωνίας σε τουλάχιστον 128 Διεθνή Επιστημονικά Συνέδρια & Διεθνείς Εμπορικές Εκθέσεις που διοργάνωσαν/διοργανώνουν 69 Φορείς σε 39 διαφορετικές Χώρες και σε 5 διαφορετικές Ηπείρους.

Το «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» επισκέπτονται  εκατοντάδες άτομα που αναζητούν εξειδικευμένες πληροφορίες για θέματα καινοτομίας, εκ των οποίων περίπου το 67% προέρχεται από το εξωτερικό.

Το 2013, το Τεχνολογικό Portal «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» συνδιοργάνωσε για πρώτη φορά στην Ελλάδα Έκθεση Καινοτομίας και συγκεκριμένα την «GREEK INNOVATION EXPO 2013» (16-19/05/2013).

Πηγή: http://www.greekinnovationforum.eu/p/blog-page.html

1 σχόλιο:

  1. 2nd GREEK INNOVATION FORUM
    Research, Design, Technology
    Workshops, Conference, Exhibition
    Hyatt Regency Thessaloniki
    Θεσσαλονίκη, 22-24 Μαΐου 2015
    www.greekinnovationforum.eu

    ΑπάντησηΔιαγραφή