O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Τελικά, ο εισβολέας του Λευκού Οίκου είχε φτάσει πιο… μακριά απ` ό,τι ανακοινώθηκε

white houseΣύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Washington Post, o εισβολέας που αναστάτωσε πριν από λίγο διάστημα τον Λευκό Οίκο δεν περιορίστηκε σε μία βόλτα στον προαύλιο χώρο, όπως αρχικά ανακοινώθηκε, αλλά έφτασε πολύ πιο… βαθιά στο κτίριο!
Η εφημερίδα βασίζει το ρεπορτάζ της σε μαρτυρίες τριών ατόμων που είχαν άμεση σχέση με το περιστατικό. Σύμφωνα με αυτούς λοιπόν ο εισβολέας, Ομάρ Γκονζάλες κατάφερε να μπει εντός του κτιρίου!
Συγκεκριμένα, φέρεται να μπήκε σαν κύριος από το χολ, κρατώντας ένα μαχαίρι και έφτασε μέχρι το “East Room”, το οποίο χρησιμοποιείται συνήθως για υποδοχή υψηλών προσώπων, είτε για ομιλίες του Προέδρου.
Σε αυτό το σημείο, όπως φαίνεται και στο διάγραμμα
τον πρόλαβαν οι άντρες ασφαλείας, πριν δηλαδή καταφέρει να μπει στο “Green Room”.

white house2Η υπηρεσία ασφαλείας του Λευκού Οίκου δεν σχολιάζει για την ώρα το δημοσίευμα, σημειώνοντας πως ακόμη η υπόθεση διερευνάται.
Θυμίζουμε, πάντως, πως με αφορμή το περιστατικό, ο Μπαράκ Ομπάμα είχε δηλώσει τη στήριξή του στους άνδρες ασφαλείας, σημειώνοντας πως κάνουν όσο καλύτερα μπορούν τη δύσκολη δουλειά τους.
Παράλληλα, είχε γίνει γνωστό πως στο αμάξι του εισβολέα είχαν βρεθεί εκατοντάδες σφαίρες, αν και ο ίδιος μπήκε στον Λευκό Οίκο, κρατώντας απλώς ένα μαχαίρι.
Όπως και να έχει ο Γκονζάλες περνάει στην ιστορία ως ο πρώτος “εισβολέας” που κατάφερε να μπει εντός του κτιρίου, στο οποίο διαμένει ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου