O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Το Pockee είναι πλέον διαθέσιμο σε 400 καταστήματα super market

Η πρώτη, δωρεάν και μοναδική εφαρμογή επιστροφής μετρητών για τα ψώνια του supermarket, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την αλυσίδα MARKET IN, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των συνεργαζόμενων καταστημάτων σε 400. Πλέον οι καταναλωτές μπορούν να επισκεφθούν ένα από τα 137 καταστήματα της αλυσίδας MARKET IN και να επωφεληθούν των αποκλειστικών κουπονιών που θα βρουν στο Pockee. Με αυτήν την κίνηση, η MARKET IN αποδεικνύει έμπρακτα τόσο την στήριξη προς υπηρεσίες νέας τεχνολογίας όπως το Pockee, όσο και την έμφαση που δίνει στην βελτίωση της αγοραστικής εμπειρίας του καταναλωτή της.
Μέχρι στιγμής η αποδοχή του Pockee από την

πλευρά των καταναλωτών είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή καθώς περίπου 10,000 καταναλωτές έχουν ήδη κατεβάσει την εφαρμογή. Τα σχόλια των χρηστών τόσο στα app stores όσο και στα social media είναι ενθουσιώδη και υποδεικνύουν την αναγκαιότητα μιας τέτοιας λύσης.
Το Pockee ήδη διαθέτει κουπόνια 6 μεγάλων FMCG εταιριών, παρέχοντας εκπτώσεις έως και 44,50€ για 12 μεγάλα brands στο super market.
Ταυτόχρονα το Pockee είναι σε επαφή και με άλλες εταιρείες του λιανεμπορίου καθώς και με εταιρείες άλλων κλάδων ώστε να καθιερωθεί το mobile couponing στην Ελλάδα και το Pockee να γίνει ο σύμμαχος των καταναλωτών στην «έξυπνη οικονομία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου