O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Ντράγκι: Η Κύπρος θα βγει από το Μνημόνιο πριν από το 2016

Ντράγκι: Η Κύπρος θα βγει από το Μνημόνιο πριν από το 2016Η Κύπρος βρίσκεται σε τροχιά εξόδου από το Μνημόνιο πριν από την αρχικά προβλεπόμενη προθεσμία του 2016, δήλωσε απόψε ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι, γεγονός που αποκάλεσε «αξιοσημείωτο».
Μιλώντας σε δείπνο που παρέθεσε στον ίδιο και στους Κεντρικούς Τραπεζίτες των κρατών μελών της Ευρωζώνης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο κ. Ντράγκι προειδοποίησε ωστόσο ότι δεν υπάρχει χρόνος για εφησυχασμό καθώς η κυπριακή οικονομία και ο χρηματοπιστωτικός τομέας ιδιαίτερα αντιμετωπίζουν
ακόμη προβλήματα.
Είπε ακόμα σύμφωνα με το sigmalive.com πως χρειάζονται επιπρόσθετα βήματα για αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του συστήματος και επιτάχυνση της μείωσης των μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου