O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Η Action Global Communications ξεκινά τη λειτουργία επίσημου, ιδιόκτητου γραφείου στην Μολδαβία: το πρώτο διεθνές γραφείο Δημοσίων Σχέσεων στη χώρα

Αποτέλεσμα εικόνας για μολδαβιαΗ Action Global Communications, διαθέτοντας περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία, ανοίγει επίσημα γραφείο στο Chisinau της Μολδαβίας. Η νέα αυτή επένδυση της εταιρείας, καθιστά την Action Global Μολδαβίας, το πρώτο διεθνές γραφείο Δημοσίων Σχέσεων στη χώρα.
 
Η Action Global Μολδαβίας ιδρύθηκε στο Chisinau το 2014 και είναι μέλος της Action Global Communications Group. Η εταιρεία παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών Δημοσίων Σχέσεων και Μάρκετινγκ με έμφαση στα εξής: Corporate & Marketing Communications, Event Management, Strategic Media Relations, Public Affairs, Crisis Management, Communications Consulting, Digital PR, Media Monitoring και Market Intelligence.
 
Γενική Διευθύντρια Action Global Μολδαβίας
είναι η Anna Moghilda, ένα εξαιρετικά έμπειρο στέλεχος στις δημόσιες  σχέσεις με εξειδίκευση σε μία σειρά τοπικών και διεθνών πελατών δημόσιου και ιδιωτικού τομέα άνω των δέκα ετών. Η τεχνογνωσία που διαθέτει προήλθε μέσω των συνεργασιών της με οργανισμούς συμπεριλαμβανομένων της Ευρωπαϊκής Αντιπροσωπείας στην Μολδαβία, το Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών για την Ανάπτυξη στη Μολδαβία, τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Εκπαίδευσης και πολλούς άλλους σημαντικούς διεθνείς οργανισμούς και κορυφαίες επιχειρήσεις.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου