O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Λαπαβίτσας: Η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δεχτεί νέο Μνημόνιο

Λαπαβίτσας: Η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δεχτεί νέο ΜνημόνιοΟ Κώστας Λαπαβίστας εμφανίστηκε απόλυτος ότι η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δεχθεί νέο Μνημόνιο, υπογραμμίζοντας ότι έχει εμπιστοσύνη στους υπουργούς.
Αναφορικά με τα όσα είπε ότι δεν θα ψηφίσει ό,τι κι αν έρθει στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διευκρίνισε μιλώντας στον ΑΝΤ-1: «Μα είναι δυνατόν; Υπάρχει βουλευτής που να μπορεί να πει ότι ό,τι και να έρθει στη Βουλή δεν θα το ψηφίσω; Όπως επίσης, υπάρχει βουλευτής που να μπορεί να πει ότι ό,τι και να έρθει στη Βουλή θα το ψηφίσω άκριτα; Ποιος είναι ο ρόλος της Νομοθετικής
Εξουσίας τότε;».
Για τις διαπραγματεύσεις είπε:
«Γίνεται φιλότιμη και φιλόδοξη προσπάθεια να σταθούμε καλά και στα ίσια απέναντι σε πολύ σκληρούς διαπραγματευτές… Γίνεται μια προσπάθεια να βρεθούν έσοδα χωρίς να μειωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις, χωρίς να ληφθούν δηλαδή μέτρα τέτοια, που έχουν ρημάξει τον κόσμο. Και γίνεται μια προσπάθεια να βελτιωθεί ο φοροσυλλεκτικός μηχανισμός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου