O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Πολιτεύεται η εγγονή του Γιτζάκ Ράμπιν

Πολιτεύεται η εγγονή του Γιτζάκ ΡάμπινΗ εγγονή του πρώην Πρωθυπουργού του Ισραήλ, Γιτζάκ Ράμπιν, Νόα Μπεν Άρτζι Ρόθμαν, ανακοίνωσε την Κυριακή ότι κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο, ούσα μία από τους υποψηφίους του Εργατικού Κόμματος στην κούρσα της Τρίτης για το Σιωνιστικό Συνέδριο τον Οκτώβριο.
Η Ρόθμαν, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη δημόσια σκηνή με τον επικήδειο της στην κηδεία του παππού της, είναι η κόρη του πρώην υφυπουργού Άμυνας, Ντάλια Ράμπιν.
Θα είναι ανάμεσα σε περισσότερους από 150 υποψήφιους που συναγωνίζονται για να είναι μεταξύ των 70 αντιπροσώπων των Εργατικών στο Συνέδριο, το οποίο θα εκλέξει επικεφαλής των Σιωνιστικών Ιδρυμάτων.
Μέλος των Εργατικών από το 1995,
όταν ο παππούς της είχε δολοφονηθεί, η Ρόθμαν είναι σεναριογράφος, δικηγόρος, κοινωνική ακτιβίστρια και μητέρα δύο παιδιών.
“Εάν εκλεγώ, σκοπεύω να σας υπηρετήσω σωστά, με πίστη, ακεραιότητα και διαφάνεια. Θα ήθελα να φέρω μία νέα, δημοκρατική, γυναικεία φωνή, που είναι αφοσιωμένη στον Σιωνισμό”, είπε η Ρόθμαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου