O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Με τους εργαζόμενους στα μεταλλεία χρυσού συναντήθηκε η Φώφη

Με τους εργαζόμενους στα μεταλλεία χρυσού συναντήθηκε η Φώφη (photos)Με τους εργαζόμενους των μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική συναντήθηκε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.
“H Χαλκιδική ζει δυστυχώς τις επιπτώσεις της διχαστικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία χρόνια. Επιπτώσεις, που οδήγησαν σε συγκρούσεις, σε συμπλοκές σε δικαστήρια, σε αστυνομικές επεμβάσεις”, τόνισε η κα. Γεννηματά και πρόσθεσε πως για το ΠΑΣΟΚ είναι αναγκαία η αποκατάσταση της κοινωνικής ειρήνης.
“Είμαστε εδώ γιατί θέλουμε να στηρίξουμε θέσεις εργασίας”, σημείωσε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υπογράμμισε πως “ο εφιάλτης της ανεργίας έχει μία απάντηση: επενδύσεις με σεβασμό στο περιβάλλον και τουρισμό που
μπορούν να δώσουν χιλιάδες θέσεις εργασίας, ελπίδα και προοπτική στους ανθρώπους μας, τη νέα γενιά για να μείνει στη χώρα της”.
Τέλος, ζήτησε την υλοποίηση των δικαστικών αποφάσεων και κάλεσε την εταιρεία να τηρήσει όλες της τις υποχρεώσεις, ιδιαίτερα αυτές που αφορούν στην προστασία του Περιβάλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου