O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Ο Φλαμπουράρης ανοίγει την πόρτα στον Λεβέντη

Ο Φλαμπουράρης ανοίγει την πόρτα στον Λεβέντη!Σε δηλώσεις του τη Δευτέρα ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, έδωσε συνέχεια στα σενάρια διεύρυνσης της κυβερνητικής πλειοψηφίας… ανοίγοντας την πόρτα στον Βασίλη Λεβέντη.
Αν και ο κ. Φλαμπουράρης σημείωσε πως “η κυβερνητική πλειοψηφία δεν κινδυνεύει”, παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα να υπάρξει διεύρυνση της κυβερνητικής πλειοψηφίας.
Ο υπουργός Επικρατείας μιλώντας στην ΕΡΤ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συνεργασίας με την Ένωση Κεντρώων, τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι και έκανε ειδική αναφορά στο κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.

Συγκεκριμένα είπε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ θα μπορούσε να αποδεχθεί 4 – 5 σημεία από τις προϋποθέσεις της Ένωσης Κεντρώων. “Μπορεί να υπάρξει μία δυνατότητα συνεργασίας”, τόνισε.
Για τα υπόλοιπα κόμματα παραδέχθηκε πως το Συμβούλιο Αρχηγών έδειξε πως η συνεργασία δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Όσο για τη ΝΔ είπε πως “την αφήνω εκτός, γιατί είναι ένα εντελώς νεοφιλελεύθερο κόμμα”.
Πάντως, ο κ. Φλαμπουράρης θέλησε να επισημάνει πως «ο διάλογος με τους πολιτικούς αρχηγούς δεν πρέπει να θεωρείται ως κίνδυνος απώλειας της κυβερνητικής πλειοψηφίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου